Zorghulpmiddelenwinkel verhuist naar woonzorgcentrum De Markt

31 augustus 2009 om 00:00 Nieuws

PAPENDRECHT - De zorghulpmiddelenwinkel van Rivas Zorggroep in Papendrecht is sinds gisteren, maandag 31 augustus, gevestigd in woonzorgcentrum De Markt aan Markt 24. Voorheen was de winkel gevestigd aan de Seringestraat. De openingstijden blijven ongewijzigd: maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur.

In de zorghulpmiddelenwinkel kunnen mensen terecht voor een uitgebreid assortiment van artikelen die ondersteunen bij het dagelijks leven, de persoonlijke verzorging of verpleging. De medewerkers geven, indien gewenst, een deskundig, persoonlijk advies. Het is mogelijk artikelen te kopen, te huren of te lenen. Het assortiment bestaat onder andere uit een in hoogte verstelbaar bed, een douchestoel of badplank voor zieken, aangepast bestek of speciale pennen voor mensen met reuma, kraamartikelen, borstkolven, babybadje en badverkleiner voor jonge moeders en hometrainers en bloeddrukmeters voor mensen die aan de conditie werken. Het assortiment uitleenartikelen is gratis te gebruiken gedurende maximaal 26 weken.

Het bestellen van deze en andere zorghulpmiddelen is ook mogelijk via Rivas Zorglijn, 0900-8440 (lokaal tarief) of via www.rivaszorghulpmiddelen.nl.

advertentie
advertentie