Mondial R.Vlot & Zn reikt 20.000ste verzekeringsbewijs uit

8 september 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Mondial R.Vlot Verhuizingen uit Sliedrecht reikte vorige week het 20.000ste verzekeringscertificaat uit. De All-Risk Transportpolis wordt door Mondial Movers, het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven, aangeboden en garandeert klanten van de Mondial Verhuisbedrijven dat de inboedel is beschermd tegen onverwachte schade.

Dat de verhuisverzekering een succes is, bewijst de teller die op 20.000 staat. Niet alleen zijn er 20.000 certificaten afgegeven, ook hebben de verhuisbedrijven evenveel klanten geholpen met verhuizingen of oplag van inboedel. Of de klant, de verhuizer of de hulpvaardige buurvrouw een lamp van tafel zwiept of een doos met eetborden laat vallen maakt niet uit. Met deze verzekering is inventaris altijd verzekerd. De vraag bij wie de schuld ligt is niet aan de orde. Een onafhankelijke assurantieafdeling wikkelt de claims vakkundig af. Zo wordt elke klant, klein of groot, gelijk behandeld.

Mondial Movers, gevestigd langs de A15 in Alblasserdam, is het in 1990 opgericht landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven. De deelnemende verhuisbedrijven, op 36 plaatsen in het land te vinden, werken samen op het gebied van verkoop, inkoop, promotie en wisselen kennis uit. Het landelijke netwerk biedt de garantie dat waar ook in Nederland direct een verhuizer aanwezig is als een bedrijf, organisatie of particulier wil verhuizen.

advertentie
advertentie