Nu ook ochtendclub Weight-Loss-Challenge

9 september 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Ook de tweede editie van de Weight-Loss-Challenge, waarbij mensen in groepsverband afvallen en daarmee kansmaken op de geldpot, was een groot succes. Daarom kan Sliedrecht zich nu opmaken voor de derde en vierde afslankrace. ,,We puilen uit ons jasje en wijken nu uit naar een grotere ruimte", zegt Chantal Heinsbroek over de vele enthousiaste aanmeldingen. Door alle aanmeldingen zijn er nu 2 groepen op verschillende tijden en dagen.

De persoonlijke coaches komen uit de verschillende delen van de Alblasserwaard, zo vertegenwoordigen Ellen Mollenvanger en Naomi Stecher Dordrecht, Anna Houtman en Annemarie Boer uit Sliedrecht, Henk en Anja van de Wende en Chantal Heinsbroek uit Papendrecht. Chantal: ,,Het leukste is dat alle mensen die meedoen ook uit de hele Alblasserwaard komen.”

Bij de Weight-Loss-Challenge komen de afvallers twaalf weken lang bijelkaar om in groepsverband op een verantwoorde manier kilo's kwijt te raken (zonder specifiek afslankprogramma). Daarbij worden ze gemotiveerd en gestimuleerd door elkaar en een persoonlijke coach. De drie deelnemers die het meeste gewicht verliezen ontvangen een geldbeloning uit de pot die door de deelnemers zelf gevuld wordt met een deel van het inschrijfgeld. Inschrijven kost 60 euro en kan nu reeds via aphaya@hotmail.com of 06-52384558 (Chantal Heinsbroek), 06-23107271 (Naomi Stecher), 06-13836954 (Ellen Mollenvanger).

De start is op dinsdag 8 september aan de Torbeckelaan 110 in Sliedrecht van 20.00 uur tot 21.00 uur en op woensdag 16 september Torbeckelaan 110 in Sliedrecht van 09.30 uur tot 10.30 uur

advertentie
advertentie