Donald Olie speelt “Greet!” in JC Elektra

9 september 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Lachen, gieren en bovenal brullen. Dat verwacht Elektra van het publiek dat op vrijdag 9 oktober komt luisteren en kijken naar Donald Olie, die dan zijn theatervoorstelling “Greet!” op de planken van het Jongerencentrum brengt.

Sinds Rob Kamphues comedian Donald Olie aan zich vastketende in het kader van zijn televisieprogramma ‘Kamphues Boeit’ was Olie vanwege zijn reactie waarbij hij Kamphues finaal stijf schold ineens een landelijke bekendheid. Voor veel mensen was Olie tot die uitzending een onbekende. Zo niet voor de groep liefhebbers die zich steeds verder uitbreidt.

Zij die een artiest verwachten met een geoliede show zijn bij Olie, ondanks diens achternaam echter aan het verkeerde adres. Tere zieltjes dan wel mensen die van nature gehinderd worden door iets van beschaving of van goede smaak, doen er verstandig aan deze voorstelling, die zich vooral kenmerkt door het ontbreken van een rode draad en een uiterst maatschappijonkritische instelling, aan zich voorbij laten gaan. Olie is zeker niet voor iedereen. Maar de liefhebbers komen royaal aan hun trekken met een grote dichtheid aan keiharde, absurdistische, smerige en tegelijk briljante grappen waarbij niets heilig lijkt.

Zaal open om 20.00 uur, entree: € 6,00. Jongerencentrum Elektra, Stationsweg 4, Sliedrecht.

advertentie
advertentie