Muziekworkshops en bandbegeleiding in JC Elektra

9 september 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - ,,Door omstandigheden is muzikaal duizendpoot Henrie van Tienen helaas niet meer instaat om de volledige muziekworkshops te draaien in JC Elektra. Hierdoor hebben we besloten om zijn workshops te vervangen door bandcoaching. Ook hier zal Henri van Tienen deze taak van bandcoach op zich nemen", legt woordvoerder Henk van Griensven uit over bandcoaching dat dinsdag 22 september van start gaat. Het introductieuur vindt plaats om 18.00 uur, de workshop start om 19.00 uur. Gedurende tien weken zal elke dinsdagavond coaching gegeven worden.

Van Griensven: ,,Er zijn nu al drie bandjes die zich hiervoor hebben aangemeld. Maar voor single muzikanten bestaat ook de mogelijkheid om van de losse aanmeldingen nieuwe bandjes voor de coaching te vormen. Mocht je als single muzikant of als band interesse hebben kan je mailen naar mij: henk@elektra-sliedrecht.nl." De kosten bedragen voor jongeren van 12 tot en met 15 jaar 50 euro per persoon. Voor jongeren van 16 jaar en ouder bedraagt het 65 euro per persoon.

JC Elektra biedt verder de mogelijkheid om deel te nemen aan theaterworkshops van Natalja Verhoef, die onder andere ook de theaterworkshops op de KNOTS-zomeractiviteitenweek verzorgd heeft. Ook cajon/percussie van Erik Bansberg staat op het programma. Erik is een gerenommeerd muziekdocent die al jaren actief is in de wereld van de muziek. Erik staat bekend om zijn jeugdig enthousiasme en zijn motiveringskunsten.

Tot slot staat er streetdance van Marcello Tumba op de agenda. Een getalenteerd danser en choreograaf die onder andere jurylid was van de kunstbende 2009. Streetdance is opgebouwd uit meerder disciplines als hiphop, breakdance, modern enzovoort. Deze workshops zullen op zijn vroegst oktober van start gaan. Voor meer informatie: henk@elektra-sliedrecht.nl

Om in de toekomst weer de muziekworkshops op te zetten is Elektra op zoek naar muziekdocenten in alle mogelijke disciplines. Bent u muzikaal genie of muziekleraar en heeft u interesse om in JC Elektra muziekworkshops te geven? Ook hier: contact opnemen met henk@elektra-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie