'Open Tafel' viert eenjarig bestaan

9 september 2009 om 00:00 Nieuws

Toneelvereniging

Amato zorgt voor

feestelijke afsluiting

SLIEDRECHT - Rivas Zorggroep viert in de maand september het eenjarig bestaan van de Open Tafel in Sliedrecht. De Open Tafel, een initiatief van team Noord van Zorg Thuis in Sliedrecht, biedt senioren de mogelijkheid om gezamenlijk te eten en mensen te ontmoeten. In Sliedrecht is deze manier van gezamenlijk tafelen en praten erg succesvol. Gemiddeld nemen dertig personen deel aan een Open Tafel. Zeker de helft bestaat uit vaste gasten.

Donderdag 3 september werd het eenjarig bestaan al feestelijk gevierd met een glaasje 'champagne' en een extra feestelijk menu. Daarnaast reikte teamleider Wil de Zwarte aan alle vaste gasten een boekje uit met daarin geschreven bijdragen van gasten en gastvrouwen van de Open Tafel. Ook bij de Open Tafel op woensdag 16 september is stilgestaan bij het eenjarig bestaan.

Op donderdag 24 september sluit Rivas Zorggroep de feestmaand af met een voorstelling van het amateurtoneelgezelschap Amato. Deze voorstelling begint om 14.00 uur en de zaal is geopend vanaf 13.30 uur. Hierbij zijn alle senioren uit Sliedrecht van harte welkom.

De Open Tafel in Sliedrecht is op iedere eerste donderdag en derde woensdag van de maand. Vanaf 12.00 uur zijn de gasten welkom in de

recreatiezaal in de Joost van den Vondelflat. Om 12.30 uur wordt de middagmaaltijd geserveerd. Een maaltijd kost € 6,-. Voor deelname aan de Open Tafel of het bijwonen van de toneelvoorstelling kunnen belangstellenden zich aanmelden via Rivas Zorglijn, 0900 - 8440 (lokaal tarief).

advertentie
advertentie