Sliedrecht laat zich kaas van brood af eten

Nieuws

SLIEDRECHT - De teleurstelling overheerste na afloop van de puntendeling die Sliedrecht had afgesloten met het bezoekende Almkerk. Na de aanvankelijke 2-0 ruststand leek er geen vuiltje aan de lucht op het zonovergoten, gezellige sportpark De Lockhorst. Sliedrecht had echter geen antwoord op het tegenoffensief, dat de Brabanders na de thee in hadden gezet, hetgeen resulteerde in twee tegentreffers, waardoor het team van Dick Stuy van den Herik dit seizoen het zoet der overwinning nog niet mocht smaken.

Vanaf de beginfase zette Sliedrecht het gehavende Almkerk, dat zes basisspelers miste, stevig onder druk. Het gevaar kwam met name van de rechterkant, waar de kleine, snelle Hakan Tokul keer op keer langs zijn tegenstander flitste en de verdediging van Almkerk voor problemen stelde. Na een klein kwartier kwam Sliedrecht op voorsprong toen de attent meegekomen centrale verdediger Timo van der Want doeltreffend afrondde: 1-0. Sliedrecht bleef goed combineren en tweede treffer, gescoord door Hakan Tokul, leek de basis te leggen voor een heerlijke middag aan de Sportlaan. Sliedrecht liet echter nog voor de rust kansen op een grotere voorsprong liggen en kreeg na de thee het deksel op de neus.

Almkerk gooide alle schroom van zich af, en kreeg loon naar werken. Spits Mark van Noorloos trof twee keer doel en haalde zo voor zijn team nog een punt binnen.

advertentie