FdB Fotografie zoekt talentje

16 september 2009 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM – Femke de Bruin en Lisanne Meerkerk van FdB Fotografie laten zaterdag 19 september een meisjesdroom uitkomen in dorpshuis Drijvershof. ,,Een van de vijftig talentjes wordt ons vaste modelletje."

De vijftig talentjes worden deze dag geheel gestyld, op de foto gezet en de catwalk op gestuurd. Uit de grote groep wordt één meisje gekozen dat het vaste kindermodel van FdB Fotografie wordt. Zij gaat mee met fotoshoots om allerlei ideeën uit te proberen. Want daar barsten de twee ondernemende meiden van.

Om dit alles te organiseren hebben Femke en Lisanne veel hulp gehad van andere startende ondernemers zoals de band Refection die de muziek verzorgt, de kledingwinkel Mijn eerste uitzet, maar ook de DIO Drogist die voor make-up heeft gezorgd. Ook helpen tientallen mensen mee om een geslaagde Talentendag plaats te laten vinden.

De Talentendag wordt gehouden in Dorpshuis Drijvershof in Hardinxveld-Giessendam, van 14.00 uur tot 17.00 uur. Meer info: www.fdbfotografienl.hyves.nl of mail naar info@fdbfotografie.nl.

FdB Fotografie is sinds het voorjaar een echt bedrijf. Femke en Lisanne zijn nu druk bezig met het inrichten van de studio. Rond november willen ze deze studio in gebruik gaan nemen. In de winter kunnen de meiden zo toch door blijven werken aan hun droom: een plekje in de fashionwereld.

advertentie
advertentie