Shoeby viert vijfjarig jubileum

17 september 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Shoeby opende deze week ongeveer vijf jaar geleden haar deuren aan de Kerkbuurt 93a in Sliedrecht. Denise van der Mark en haar team grijpen deze gelegenheid aan om hun klanten eens extra in het zonnetje te zetten. En daarom laten zij hen tot en met zaterdag 19 september profiteren van een spetterende voordeelactie.

Shoeby biedt trendy dames-, heren-, en kindermode. De winkel van Denise is één van de ruim 200 Shoeby vestigingen in Nederland. Shoeby onderscheidt zich door de uitstekende service, de gastvrijheid, de goede prijs/kwaliteitverhouding en de snel wisselende collecties.

Trendy of gekleed? Voor een dagelijkse of bijzondere gelegenheid? Shoeby heeft voor elk wat wils. Naast sterke eigen labels zoals Zoï en Eksept voor dames en Third Republic en Cult Edition voor heren vindt men bij Shoeby ook een sterke collectie basics, jeans en accessoires. Shoeby biedt vooral variatie, twee keer per week worden er nieuwe items aan de collectie toegevoegd.

Jilly & Mitch combineert Fashion & Fun. Hippe boys en girls vinden er naast de stoerste kleding (in de maten 92 t/m 176) ook een funcorner waar zij zich kunnen vermaken met spelcomputers, tv’s en luisterzuilen met populaire muziek. Daarnaast zijn er regelmatig leuke (instore) acties en prijsvragen waarbij ze kans maken op mooie prijzen.

Vaste klanten hebben een streepje voor bij Shoeby. Houders van een Shoeby Savers Card worden regelmatig geïnformeerd over interessante aanbiedingen, exclusieve koopavonden en uiteraard de laatste modetrends. Daarnaast kunnen zij met de klantenkaart sparen voor ‘fashion cheques’ die twee keer per jaar worden uitgekeerd. Men kan zich ook aanmelden voor de Shoeby Fashion Flash, de digitale nieuwsbrief, op www.shoebyfashion.com.

advertentie
advertentie