Lezing over Indonesië door Ab Roetman

1 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

PAPENDRECHT - De bibliotheek van Papendrecht (Markt 2) heeft Ab Roetman uitgenodigd op donderdag 5 november met behulp van dia’s meer te vertellen over Indonesië.

,,We beginnen onze reis in Jakarta net als de V.O.C. in de haven van Sunda Kelapa, waar het ook nu nog een komen en gaan is van oude houten zeilschepen. We bezoeken Bogor met z’n prachtige Botanische tuin, gaan over de Pucak-pas naar de actief werkende vulkaan Tangkuban Prahu. Via de traditionele Kampung Naga rijden we naar Bandung. Een bezoek aan het vissersplaatsje Pangandaran is een aparte belevenis. In Yogyakarta is een bezoek aan het paleis van de sultan, de Prambanan hindotempel, de Borobudur en de vogeltjesmarkt een “must”. Van Yogyakarta vliegen we naar het prachtige eiland Bali", vertelt Ab Roetman als een heuse reisleider. De 'reizigers' zullen het echter met dia's moeten doen.

Aanvang: 20.00 uur. Entree: € 3,00 voor leden van de bibliotheek, € 3,50 voor niet leden, leden Wereldcontact gratis. Kaarten verkrijgbaar bij het inlichtingenbureau.

advertentie
advertentie