Meer deelnemers gezocht voor watertrappelkampioenschap

12 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In Bronbad De Lockhorst gaat op zaterdag 24 oktober om 17.00 uur het Alblasserwaards Watertrappelkampioenschap van start. Kinderen tussen 8 en 12 jaar, in het bezit van een A-diploma, kunnen meedoen. Ze kunnen zich daarbij laten sponsoren door familie, vrienden en bekenden om zodoende geld in te zamelen voor de Doe Een Wens Stichting die de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult. De watertrappelaar die het langste trappelt wint twee kaartjes voor de musical “Hans en Grietje” en een meet & greet met de cast.

Deelnemers kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen aan wensfestival@hotmail.com met vermelding van naam, leeftijd, adres, telefoonnummer en geboortedatum. De kosten voor deelname bedragen 2,50 euro. De veiligheid van de kinderen in het zwembad wordt tijdens het kampioenschap nauwlettend in de gaten gehouden door de Gorinchemse reddingsbrigade.

Het watertrappelkampioenschap is onderdeel van het Wensfestival dat de regionale afdeling van de Doe Een Wens Stichting op 24 oktober organiseert.

advertentie
advertentie