Vier topzangers doen mee Crescendo’s Timeless

26 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Crescendo heeft voor Timeless vier zangers en zangeressen weten vast te leggen met schitterende stemmen en naam in de professionele muziekwereld. Timeless - op 14 november in Sporthal De Lockhorst - wordt een spectaculaire show waarin de orkesten van muziekvereniging Crescendo de hoofdrol spelen. Uiteraard mogen zangers en zangeressen niet ontbreken op zo’n avond. Crescendo heeft daarom contact gezocht met de MusicAllFactory uit Tilburg, wat vier klinkende namen opleverde: Rick, Freek, Sophia en Lotte.

Rick Sessink zingt al vanaf jonge leeftijd en heeft hoofdrollen vertolkt in veel musicalproducties. Al op zijn twaalfde speelde hij in de nationale tour van de musical Oliver! van Joop van den Ende. Rick maakt ook deel uit van het Fontys Jazz Choir, het winnende koor van de televisiewedstrijd ‘Korenslag’. De 18-jarige bas/bariton Freek Heuvelmans nam in 2009 deel aan het NCRV televisieprogramma ‘Una Voce Particolare’. Hij kreeg hiervoor masterclasses van onder andere Ernst-Daniel Smid, Willem Nijholt en Maarten Koningsberger. Ook Sophia Tops was te zien bij ‘Una Voce Particolare’. Na haar conservatoriumopleiding volgt Sophia nu een Masteropleiding aan het Conservatorium van Tilburg, namelijk: ‘Master of Music Klassiek’. Daarnaast is Sophia al twee seizoenen werkzaam als Sneeuwwitje, Roodkapje en Assepoester in De Efteling. Dat laatste geldt ook voor Lotte Verhoeven. Verder werkt Lotte veel als zangeres tijdens evenementen en geeft sinds twee jaar zang- en musicallessen.

Nieuwsgierig geworden? Zaterdag 14 november begint de show om 20.30 uur. Kaarten kosten € 13,50 voor volwassenen en € 10,- voor kinderen jonger dan 12 jaar. Ze zijn telefonisch te bestellen door te bellen naar 0184-412510 of online via www.crescendosliedrecht.nl. Even langsgaan bij Fa. de Vries, Kerkbuurt 25 in Sliedrecht kan ook.

advertentie
advertentie