Voordelig kennismaken met Loox

29 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

De gasten die afgelopen zaterdag tijdens het Open Huis een bezoekje aan de studio brachten hebben dat niet met lege handen gedaan. Overal staan bloemen en dat zorgt ervoor dat het strak ingerichte, maar toch knusse pand er nóg gezelliger uitziet. Verschillende dames komen binnen om een afspraak te maken of om informatie te vragen over de verschillende behandelingen. ,,Ik heb aanvankelijk in de zakelijke dienstverlening gewerkt maar kwam er al snel achter dat een verzorgend beroep me toch meer voldoening geeft. Naast mijn werk heb ik met succes verschillende cursussen gevolgd en nu ben ik gediplomeerd kapster en kleurenspecialist en bovendien bevoegd om permanente make-up aan te brengen”, vertelt Amera.

SLIEDRECHT – Het karakteristieke winkelpand aan de Stationsstraat 11 in Sliedrecht stond jarenlang leeg, maar heeft uiteindelijk een prima bestemming gekregen. Sinds afgelopen zaterdag is op dit adres namelijk Hair Beauty & Wellness studio Loox gevestigd. Natuurlijk gingen we even langs voor een kennismaking met eigenares Amera Jongh en haar medewerksters. De studio heeft tot en met zaterdag 7 november een aantrekkelijke actie die het mogelijk maakt om voordelig kennis te maken met de verschillende behandelingen van de kerverse studio Loox.

Door Ria Scholten

Gestimuleerd door en in nauwe samenspraak met haar ouders besloot ze om na het voltooien van de opleidingen een eigen zaak te beginnen. Het oog viel op het leegstaand pand dat uitermate geschikt bleek om er een kapsalon annex schoonheidssalon in te vestigen. Samen met een aantal familieleden ging de kersverse onderneemster hard aan slag met een grondige verbouwing. Behalve aan de kapsalon biedt het pand ruimte aan een pedicure- en massagesalon en een schoonheidssalon waar tevens de permanente make-up wordt aangebracht.

Loox verkoopt make-up artikelen van het merk Golden Rose en uiteraard ook producten voor haar- en lichaamsverzorging. Momenteel volgt Amera de opleiding decoratieve hairstyling, waarbij technieken worden geleerd als het plaatsen van extentions, het maken van dreadlocks en het opsteken van de haren. Het team bestaat verder uit twee kapsters, een pedicure, een masseuse en een schoonheidsspecialiste.

,,Zowel dames als heren kunnen bij ons voor een complete nieuwe look terecht en daar laten we hen graag op een voordelige manier mee kennismaken”, aldus Amera. ,,Daarom geven we tot en met 7 november vijftig procent korting op alle behandelingen met uitzondering van de permanente make-up. Klanten kunnen telefonisch een afspraak maken, maar zijn ook vrij om even bij ons binnen te lopen. De salon is geopend op dinsdag van 09.30 tot 18.00 uur, van woensdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 14.00 uur. Loox is telefonisch bereikbaar via 0184-414255.

advertentie
advertentie