Derde lustrum voor Priscilla en haar team

5 november 2009 om 00:00 Nieuws

,,Ik kom uit een echte kappersfamilie. Mijn opa was kapper, evenals mijn vader en zijn broers en zussen. Het zit kennelijk in onze genen, want mijn dochter van acht is nu al aan het frutselen met haren en make-up”, lacht Priscilla.

SLIEDRECHT – Het is feest bij Haarstudio Priscilla Rombout, want het was op 1 november precies vijftien jaar geleden dat de salon in de Populierenhof (tegenover de C1000) de deuren opende. We praten met de trotse eigenares over het jubileum en over haar passie voor het kappersvak die ze van huis uit heeft meegekregen. De klanten delen mee in de feestvreugde en kunnen deze maand gebruik maken van twee aantrekkelijke aanbiedingen.

Door Ria Scholten

,,Ik wilde graag een eigen zaak en toen ik een vakblad las dat deze salon te koop werd aangeboden heb ik niet lang geaarzeld. Het voelde meteen goed en binnen twee maanden vond de officiële opening plaats. Mijn moeder Annie en Linda zijn al vanaf het eerste uur in de haarstudio werkzaam.”

,,Drie jaar geleden is de salon naar een ontwerp van mijn vader helemaal verbouwd. Van een Griekse stijl met veel roze stapten we over naar een strakke inrichting met houtaccenten die met veel kleuren gecombineerd kan worden. Momenteel doen we heel veel met appelgroen en paars. Mijn vader is heel kort nadat hij de schets voor de nieuwe inrichting had gemaakt overleden. Als eerbetoon hebben we zijn handtekening een plekje op het raam gegeven, waardoor zijn signatuur letterlijk en figuurlijk in de salon aanwezig is.”

Naast Priscilla, Annie en Linda bestaat het Rombout team uit Lenie, Flora, Netty en Yvonne. Ze volgen de ontwikkeling in hun vak op de voet en zijn helemaal op de hoogte van de laatste trends op het gebied van haarmode. ,,Trends zijn leuk, maar het is nog veel belangrijker dat het kapsel qua model en kleur in harmonie is met de persoon die het draagt. De klant moet zich er prettig bij voelen”, vindt Priscilla. ,,Naast vakkennis vind ik gezelligheid en een ontspannen sfeer ook heel belangrijk. We hebben heel veel trouwe klanten, van wie een aantal al vanaf het prille begin in de salon komt. In de loop van de tijd bouw je met veel mensen een goede band op.”

Leuke korting

,,Ter ere van het jubileum hebben we een leuke aanbieding. Bij inlevering van een van de bonnen uit onze advertentie in Het Kompas van vorige week krijgen de klanten een leuke korting. Op een behandeling vanaf 19 euro geven we 2,50 euro retour en op een behandeling vanaf 50 euro zelfs 5 euro. Verder ligt voor alle klanten een leuke attentie klaar. Tot haar verrassing is Priscilla door haar team behoorlijk in het zonnetje gezet met een fotosessie door een professionele fotograaf en een solextocht door Brabant. We hebben ontzettend veel plezier gehad en heel veel gelachen”, geniet ze nog na. ,,Voor mijn dames heb ik ook nog iets in petto, maar dát houd ik nog even voor me.”

advertentie
advertentie