Afwisselend weekend in Elektra

6 november 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het weekendje Elektra biedt dit keer weer de nodige afwisseling. Zo is vrijdag het muzikaal duo Hausmagger te gast en komen de rockliefhebbers zaterdag aan hun trekken met Pendejo, Lucid en Heavy Lord.

Hausmagger is een nieuw Nederlandstalig komisch muzikaal duo, bestaande uit Ted Wesselo van Rembo & Rembo en Ed Sewerratti. Recht-toe-recht-aan-songs in onnederlandse proza. Speciaal aan deze band is de afwisseling van songs met oneliners en gedichten. De entree voor deze avond bedraagt 6 euro. De zaal gaat open om 20.00 uur. Reserveren kan via de website van JC Elektra.

De rockliefhebbers krijgen zaterdag 14 november een mooi programma voorgeschoteld met Pendejo, Lucid en Heavy Lord. Pendejo bestaat uit twee Nederlandse neven met Latijns-Amerikaanse roots die het tijd vonden voor een Nederlandse Stoner band met Spaanstalige vocalen. Al snel werd daar een trompet aan toegevoegd en de Spaanse vibe nam de overhand.

Lucid is een Haags stonertrio zonder bluf met een mooi debuut plaatje bij het Motorwolf label. Drie doorgewinterde muzikanten die samen zijn gekomen om hun passie voor muziek tot uiting te brengen in de vorm van low-tuned heavy stoner music.

Heavy Lord is een stoner band, getekend op het Russische label Solitude Productions, met inmiddels twee officiële albums en een derde op komst. Een band die op doom gebied in Nederland eenzaam aan de top staat en het avontuur in het buitenland al meerdere malen is aangegaan.

De entree voor deze avond bedraagt 8 euro, de zaal gaat om 20.00 uur open.

Reserveren kan via de website www.elektra-sliedrecht.nl

JC Elektra, Stationsweg 4 Sliedrecht.

advertentie
advertentie