Karel de Kok en de Gouden Staf van Sinterklaas

14 november 2009 om 00:00 Nieuws

Traditiegetrouw brengt Van Hoorne Theaterproducties in november en december een echte Sinterklaasmusical. Dit jaar wordt 'Karel de Kok en de Gouden Staf van Sinterklaas' op de planken gebracht, een komische musical boordevol aanstekelijke liedjes, dansjes, humor en natuurlijk de goedheiligman zelf. Donderdagmiddag 26 november is deze familiemusical te zien in De Lockhorst. Aanvang 16:30 uur.

Het is weer bijna 5 december en traditiegetrouw slapen Sinterklaas en zijn pieten deze periode bij Koning Klaagmaarniet op het kasteel. De mooiste kamer wordt klaar gemaakt, de pakjes gaan in de grootste pakjeskamer en het paard krijgt een mooi plekje in de Koninklijke stallen. Alles loopt zoals het hoort te lopen op het kasteel. Maar dan ontdekt Prutspiet dat er iets vreemds aan de hand is met de staf van Sinterklaas. Heeft het misschien iets te maken met het vreemde gedrag van Loodpieter, de tweelingbroer van Prutspiet? Kunnen Karel de Kok en zijn vrienden op tijd een oplossing bedenken, voordat Sinterklaas te weten komt wat er aan de hand is? Hoe zal dit spannende Sinterklaasavontuur aflopen?

Leeftijd vanaf 3 jaar. Reserveringen: 0184-49 93 05. Kaartprijs €12,50. Meer informatie over deze voorstelling op www.VanHoorneTheaterproducties.nl.

advertentie
advertentie