Feestweekend in de Candlelight

20 november 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Muziekcafé Candlelight gaat op vrijdag 27 november om 16.00 uur open voor de Bitterballen-bedrijven-borrel. Achter de bar staat hetzelfde feestteam dat in oktober de Chicken-wings-middag organiseerde. Ook nu is het weer mogelijk om een tafel te reserveren. Van 17.00 tot 18.00 uur is het Happy Hour, dus 2 halen, 1 betalen en vanaf 22.00 uur begint de ‘Ladies-night-out’. Speciaal voor alle vrouwen zijn er pink cocktails en gratis shotjes. Ook zullen de Sint en zijn Pieten hun opwachting maken en diverse leuke cadeautjes uitdelen aan alle vrouwen.

Zaterdag 28 november is tijdens Dolfs café live muziek van Bodhi vanaf 18.00 uur. Willem Bodhi is onderhand een begrip in Sliedrecht en heeft al een aardige schare fans verzameld. Zaterdagavond mag Dj-Do het dak testen van de Candlelight. Dj-Do won vorig jaar een Dj-contest gewonnen in de Baja Beachclub Rotterdam.

Voetballiefhebbers kunnen op zondag 29 november terecht in het café met de gehele dag live voetbal op groot scherm. Vanaf 12.00 uur gaat de Candle open met live topwedstrijden van Nederlandse, Engelse en Spaanse bodem. Tussen 18.00 en 20.00 uur kan iedereen gebruik maken van het Chinees buffet. Meer info op www.Candlelightcafe.hyves.nl (ook voor het volledige december programma).

advertentie
advertentie