Familie schilderworkshop in bibliotheek

Nieuws

SLIEDRECHT – Tekenatelier ‘Clair Obscur’ gaat in samenwerking met de Openbare Bibliotheek een familieworkshop geven in de kerstvakantie. Deze workshop zal plaats vinden op maandag 21 december van 9.00 tot 12.00 uur en is geschikt voor volwassenen en jeugd vanaf 8 jaar. De workshop met als thema ‘Winter’ wordt gegeven door Linette Trapman, eigenaresse van het tekenatelier.

De deelnemers worden door Linette begeleid in verschillende schildertechnieken, waaronder ook de collagetechniek. Er wordt geschilderd met een goede kwaliteit acrylverf. De kosten bedragen voor volwassenen € 30 p.p. en voor jeugd € 20 p.p. Dit bedrag is inclusief alle materialen zoals schildersdoek, acrylverf, gebruik van kwasten, gebruik van fotomateriaal en materiaal voor collagetechniek (golfkarton, gelmedium, zand, houtsnippers enz.)

Opgave kan via email: linette@teken-atelier.nl of bij de medewerkers van de Bibliotheek, Bonkelaarplein 1. Er is plaats voor maximaal 12 personen en deelname vindt plaats op volgorde van binnenkomst aanmelding.

advertentie
advertentie