Topdrukte bij Intratuin Ladies Night

20 november 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT – Alle Nederlandse en Belgische Intratuin vestigingen openden woensdagavond 18 november de deuren voor de jaarlijkse Ladies Night. Intratuin Sliedrecht deed voor de eerste keer mee én met succes. De bezoekers, van wie velen met auto kwamen, zorgden voor topdrukte en files op de Thorbeckelaan en de Rivierdijk. Op het industrieterrein rond het tuincentrum was rond 20.00 uur geen parkeerplekje meer te vinden Vooral aan het begin van de avond was het binnen erg druk, maar ook erg gezellig.

Door Ria Scholten

,,De parkeerplaats is vol”, deelde de parkeerwacht geheel ten overvloede mede. Er kon namelijk geen muis meer bij. Gelukkig gingen de eerste dames al weer huiswaarts, waardoor er na enige tijd een stukje doorstroming op gang kwam. Veel moeders met dochters, zussen, vriendinnen en collega’s verheugden zich duidelijk op een avondje winkelen. Er werd dan ook heel wat afgebabbeld. De dames werden bij de ingang welkom geheten met een drankje en volgden in een lange rij de routing door het tuincentrum. Vooral de kerstafdeling met zijn glinsterende decoraties en vele lichtjes was een lust voor het oog.

De inhoud van de karren van de bezoeksters varieerde van tuinconifeertjes en kamerplanten tot kerstballen en kransen met vogelvoer. Zeventien lokale ondernemers presenteerden zich met artikelen die vooral voor dames interessant zijn. De Stichting Pink Ribbon was ook met een stand aanwezig en trok heel veel belangstelling. Wie was uitgewinkeld en wilde afrekenen moest wel even geduld hebben, want er bestonden behoorlijke rijen voor de kassa’s. Geheel in de sfeer van avond wachtten alle dames geduldig op hun beurt.

,,We waren voorbereid op topdrukte en hebben het aantal medewerkers erop afgestemd”, vertelde Mels de Zeeuw die tot taak had alles in goede banen te leiden. ,,We hebben 1500 goody bags vol met attenties klaar staan, maar ik ben bang dat we het daarmee niet gaan redden.” Zijn gevoel bedroog hem niet want maar liefst 2500 dames hebben de Ladies Night bezocht.

Bij de ingang van het tuincentrum stond een fraaie Fiat 500 die deel uitmaakte van een landelijke actie van Fiat Nederland. Alle bezoekers mochten op een kaartje hun naam en adres invullen en het vervolgens in een gereedstaande bus deponeren. De winnaar mag tien dagen gratis in de auto rondrijden. In Sliedrecht is de gelukkige mevrouw M. Flier geworden.

Foto: De glinsterende kerstversierselen vielen bij veel bezoeksters van de Ladies Night in de smaak.

advertentie
advertentie