Genomineerden gevraagd voor Sportgala 2010

Nieuws

SLIEDRECHT - Traditiegetrouw gaat de Stichting Sportraad Sliedrecht op het Sportgala 2010 haar meest opvallende en meest succesvolle sportlieden uit de gemeente huldigen. Op vrijdag 5 februari wordt in de Ambachtsheerenzaal van Zalencentrum De Lockhorst bekend gemaakt wie de opvolgers zijn van de huidige titeldragers Aart van Wijk (sportman), Nienke de Waard (sportvrouw), de volleybalsters van Sliedrecht Sport en badmintonvereniging Shuttle Up.

Voor de verkiezing van sportman, sportvrouw, sportploeg, sportvereniging van het jaar 2009 en Talent van het Jaar nodigt de organisatie alle sportkenners en verdere belangstellenden uit om de komende weken nominaties voor te dragen voor deze titels. Daarbij hoeft het niet altijd om nationale of internationale titels te gaan. Ook een sport(st)er die zich op een andere wijze bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt kan een nominatie verdienen. De genomineerden moeten wel woonachtig of geboren zijn in Sliedrecht.

Nominaties kunnen worden gestuurd naar het secretariaat van de werkgroep sportverkiezingen, ten name van Joop Hartog, Zwaluwstraat 29, 3362 RP Sliedrecht of via het e-mail adres van de sportraad Sliedrecht: info@sportraad-sliedrecht.nl. De sluitingstermijn voor de inzendingen is dinsdag 15 december. Zie ook de website van de stichting sportraad sliedrecht (www.sportraad-sliedrecht.nl) voor meer informatie.

advertentie
advertentie