Nieuwe locatie voor Renaud Zonwering op het Noord Oostkwadrant

30 november 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Renaud Zonwering heeft vrijdag 27 november de deuren van de nieuwe showroom geopend. Op het Noord Oostkwadrant aan de Prisma 100 nr B2 hebben Arjo Renaud en Jos Voets hun plek gevonden om de nieuwste producten op het gebied van binnen- en buitenzonwering te tonen.

Arjo Renaud is in 2003 begonnen als ondernemer onder de naam Renaud Timmerwerk/Zonwering. Hij werkte overdag als timmerman op allerlei locaties en in de avonduren ging hij folders rondbrengen in Sliedrecht met de hoop dat er wat bestellingen uit voort kwamen. ,,Voorzichtig aan beginnen en dan groeien was de bedoeling", vertelt Arjo. Vooral rolluiken en knikarm schermen werden besteld en naar tevredenheid gemonteerd.

In 2006 is de samenwerking met Jos Voets Timmer- en montagebedrijf ontstaan, dit bleek een juiste combinatie om de markt en kennis te gaan verbreden, waarna werd besloten om samen verder te gaan onder de naam Renaud Zonwering want die was inmiddels bekend.

Zij vestigden zich met andere ondernemers in een nieuw lifestyle center, dat werd geopend in Sliedrecht waar door het gehele pand zonwering, rolluiken en shutters werden ten toon gesteld. Arjo: ,,Er werd goed verkocht en het werkte prettig, maar door omstandigheden moesten wij op zoek naar een nieuwe locatie en die hebben wij gevonden op het Noord Oostkwadrant aan de Prisma 100 nr B2. Dit is een verzamelgebouw voor jonge ondernemers. Het voordeel hiervan is dat wij gebruik kunnen maken van de klantenservice voor het maken van afspraken via een telefoniste/receptioniste.

Arjo en Jos hebben hun naam bij de leveranciers van zonweringen en rolluiken goed op de kaart gezet. Daardoor hebben ze ook een samenwerkingsverband met een grote kozijnenleverancier uit Alblasserdam binnen weten te halen. Tijdens een ontmoeting van dealers en leveranciers kwamen Arjo en Jos in gesprek met Jan des Bouvrie. ,,Hij vond het concept van Renaud Zonwering heel mooi en heeft besloten om met ons te gaan samenwerken voor de verkoop en montage van zijn shutters, waarvoor deskundige kennis is vereist", vertelt Arjo enthousiast. Trots zijn de beide ondernemers ook op hun showroom. ,,Rolluiken/screens, zonneschermen, luxaflex raamdecoratie, styleshutters/ Jan des Bouvrie shutters, horren, parasols en terrasoverkappingen. De nieuwste producten voor zowel binnen- als buitenzonwering zijn te bewonderen, waardoor de klant de juiste informatie kan krijgen over een aan te kopen product. We kunnen alles op maat leveren en bijna in elke gewenste kleur, ook de terrasoverkappingen."

Nieuwsgierigen kunnen op donderdagavond of op zaterdag een kijkje nemen in de showroom. Op afspraak ’s avonds de gehele week is ook mogelijk. Adres: Renaud zonwering, Prisma 100-B2, 3364 DJ Sliedrecht, 0184-435427, www.renaudzonwering.nl.

advertentie
advertentie