Kraamzorg van Rivas Zorggroep

1 december 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Inwoners van Dordrecht tot Nieuwegein kunnen nu ook kiezen voor kraamzorg van Rivas Zorggroep. De kraamzorg is een aanvulling op het totale zorgaanbod van Rivas rondom moeder en kind, waaronder ziekenhuiszorg, cursussen voor (aanstaande) ouders en consultatiebureauzorg.

,,Met kraamzorg van Rivas introduceren we nu ook voor kersverse ouders de vertrouwdheid van Rivas-zorg aan huis", aldus Eva Andersson, teamleider kraamzorg bij Rivas. ,,We willen graag bijdragen aan een onbezorgde kraamtijd. Dat doen we met ervaren kraamverzorgenden. Hierbij is ons uitgangspunt om één kraamverzorgende in te zetten per gezin. We kunnen hierdoor de zorg optimaal afstemmen op de wensen van het gezin. We merken dat dit veel rust brengt. Voor de familie, maar ook voor de kraamverzorgende."

Bij Rivas zitten alle kennis en faciliteiten voor de zorg rondom moeder en kind onder één dak. Daardoor kunnen ouders zowel voor, tijdens als na de bevalling voor ondersteuning bij Rivas terecht. Bijvoorbeeld voor de cursussen Zwangerschapsyoga en Bewust Bevallen, voor intensieve begeleiding door een lactatiekundige bij het geven van borstvoeding of voor consultatiebureauzorg. Maar ook voor het lenen, huren of kopen van zorghulpmiddelen zoals een borstkolf en bedverhogers.

Voor meer informatie: Rivas Zorglijn, 0900-8440 (lokaal tarief) of www.rivas.nl.

advertentie
advertentie