Weekendje comedy, groove en muzikantencafé

2 december 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In JC Elektra regeert vrijdag 11 december de lach met Johan van Gulik en Ramon Fielmich. Zaterdag 12 december heeft het jongerencentrum een groovy avond met Das Aldi Combo op het programma staan. En met een muzikantencafé op zondag is het weekendje Eleltra compleet.

Ras-Amsterdammer Van Gulik is na zijn studie medicijnen een hele andere weg ingeslagen, de weg naar stand-up comedian. Door zijn platte Amsterdamse accent heeft hij al snel de lachers op zijn hand. Zijn act is brutaal en scherp. Johan is sinds kort het vaste gezicht op woensdagavond in het Comedy Café in Amsterdam.

Ramon Fielmich ambieerde ooit een carrière als topadvocaat in de internationale advocatuur. Toen het tijdschrift Quote grappen uit een door Ramon opgevoerd kantoorcabaret publiceerde, besloot hij zijn bureaustoel in te ruilen voor het podium. Ramon Fielmich laat zich inspireren door de multiculturele samenleving, waarin kakkers een apart ras vormen. Deze bevolkingsgroep die hun “fokboerderij” het liefst naar de crèche sleurt in “supersonische bakfietsen”, zet hij af tegen alle andere bevolkingsgroepen die Nederland rijk is.

Entree 6 euro, zaal open om 20.00 uur.

Zaterdag komen de liefhebbers van Souljazz en Rock & Roll aan hun trekken met Das Aldi Combo, waarvan de bassist van huis uit pianist is in een big-band, terwijl de organist, drummer en saxofonist uit de soulpunkers Green Hornet, de sixties-garageband the Firebirds en polka-skaband Jammah Tammah komen. Een ongewone combinatie van muzikanten die goed samen gaat in de groove.

Entree 6 euro, zaal open om 20.00 uur

Zondag is er een muzikantencafé in Elektra waarbij iedereen met gitaar of drumstokjes het podium mag bestormen. Uiteraard is er voor deze dag geen entree.

JC Elektra, Stationsweg 4 Sliedrecht, www.elektra-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie