Brandweer huldigt jubilarissen en deelt diploma’s uit

3 december 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Burgemeester Martin Boevée reikte op 1 december aan enkele korpsleden van de brandweer hun diploma’s of certificaat uit. Ook werden twee jubilarissen onderscheiden: de heer Marius van Wijgerden is 25 jaar in dienst en de heer Bas Visser 40 jaar. Zij kregen de daarbij behorende onderscheiding van de Nederlandse Vereniging voor Brandweerzorg en Rampenbestrijding (NVBR) door de burgemeester opgespeld.

In 2009 zijn er weer diverse opleidingen gevolgd om te blijven voldoen aan het wettelijke opleidingsniveau binnen de brandweer Sliedrecht. De diploma’s ‘leidend tot bevordering’ gingen naar Job van Achterberg, Arnold Verweerd, Jacob Bakker en Robert Redelijkheid (allen bevorderd in de rang van Brandwacht), Geert Mosterdijk (bevorderd in de rang van brandwacht 1e klasse), Marko Redelijkheid en Martijn van Gameren (bevorderd tot Hoofdbrandwacht) en Christiaan Bezemer (bevorderd in de rang van brandwacht 1e klasse met ingang van 1 januari 2010).

Certificaten waren er voor Robert Noteboom (onderbrandmeester sociale vaardigheden), Evert Wiersma (brandweerchauffeur). Diploma’s ‘leidend tot bevordering’ waren er voor Christiaan Bezemer, Marko Redelijkheid en Mariëlle Versloot.

advertentie
advertentie