Grote kerstmarkt bij Gereformeerde kerk

7 december 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In en rond gebouw De Voorhof van de Gereformeerde Kerk Sliedrecht (Middeldiepstraat/hoek Oranjestraat) wordt op zaterdag 12 december een grote kerstmarkt gehouden. Vanaf 10.00 uur kunnen kooplustigen terecht voor oude boeken, platen en cd’s, oude en nieuwe kerstartikelen, kerstkaarten, borduurwerk, christelijke lectuur (NBG), hangers met keukendoeken, bijzondere sieraden, appels/peren/mandarijnen, grote en kleine kerststukken, koeken, eigengemaakte appelmoes, et cetera.

Ook kunnen bezoekers de handen professioneel laten behandelen (pakking), sjoelen of enveloppen trekken. Buiten zijn oliebollen te koop, hamburgers en knierpertjes, terwijl in de grote zaal koffie, thee, chocolademelk, limonade en de enige echte erwtensoep van Sliedrecht genuttigd kan worden.

Om 16.00 uur komt notaris Van der Meer uit Dordrecht de prijzen trekken van de loterij en tussendoor is er piano- en/of orgelspel. Om 14.00 uur komt Music 4 You (Wilhelmus) in de kerkzaal spelen.

De netto opbrengst van deze Kerstmarkt is bestemd voor de eigen fondswerving, die na de recente verbouwing een financieel steuntje kan gebruiken.

Iedereen is welkom op zaterdag 12 december tussen 10.00 en 16.00 uur bij De Voorhof.

advertentie
advertentie