Gospel Unlimited viert kerst in theater De Lockhorst

10 december 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Gospel Unlimited uit Sliedrecht verzorgt op zaterdag 19 december een kerstavond in theater De Lockhorst. ,,In het 17-jarig bestaan is ons optreden rond de kerst altijd heel speciaal, maar dit jaar doen we er nog een schepje bovenop", vertelt Cees Groeneweg, voorzitter en één van de tenoren van het koor.

Het optreden bestaat uit twee delen. Voor de pauze brengt het koor, begeleid door een live-band, een selectie uit het bestaande kerstrepertoire, afgewisseld met enkele nieuwe kerstnummers. Na de pauze staat het concert in het teken van 'Dawn of redemption', het verhaal over de geboorte van Jezus, vertelt, gezongen en uitgebeeld in een musicalsetting.

Het concert begint om 20:00 uur, de zaal is om 19:30 uur open. Kaarten, à €10 kunnen gereserveerd worden via website www.gospelunlimited.nl. De gereserveerde kaarten kunnen nadat ze zijn betaald aan de zaal worden afgehaald.

Het koor is overigens nog op zoek naar zingende leden. ,,Voor alle stemsoorten is er nog wel een plaats maar om bassen en tenoren zitten we het meest verlegen", vertelt Groeneweg. ,,Ook muzikanten die de live-band kunnen versterken zijn van harte welkom." Geïnteresseerden kunnen contact op via voorzitter@gospelunlimited.nl.

advertentie
advertentie