Kinderen met lampionnen op zoek naar Het Licht

14 december 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Evenals vorig jaar zal door het clubwerk van de Gereformeerde Kerk Sliedrecht (Middeldiepstraat/hoek Oranjestraat) op donderdag 24 december (kerstavond) een bijzondere kinderkerstviering worden gehouden, voorafgegaan door een lampionnenoptocht. Kinderen, (groot)ouders en andere belangstellenden wordt verzocht zich op donderdagavond 24 december om 18.15 uur te verzamelen op het Burg. Winklerplein (ter hooghte van fa. De Winter). Rond 18.30 uur zal daar vandaan de stoet op zoek gaan naar Het Licht.

Iedereen wordt gevraagd een lampion op batterij of een lichtstok mee te nemen. De stoet wordt muzikaal begeleid en onderweg zullen op verschillende punten bekende kerstliederen worden gezongen en ontmoeten de kinderen de bekende bijbelse kerstfiguren, zoals de herders en de wijzen. Via de stal met levende dieren komt de stoet in de kerkzaal waar van 19.00 tot 20.00 uur het kinderkerstfeest gevierd zal worden met het verbeeldend kerstverhaal en veel samenzang.

Jong en oud, klein en groot, zijn uitgenodigd om dit kinderkerstfeest op kerstavond mee te vieren. De toegang is gratis. Er worden twee collectes gehouden.

advertentie
advertentie