Verkoop kaarten Europacup van start

15 december 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Na de dubbele confrontatie in de CEV Cup tegen het Franse Rocheville Le Cannet en de daarbij opgelopen verliespartijen mogen de dames van Sliedrecht Sport vanaf januari de Europese strijd aangaan in de Challenge Cup. Tegenstander in de thuiswedstrijd op 6 januari (aanvangstijd 20.00 uur) is het Tsjechische Kralovo Pole Brno. Deze jonge Tsjechische ploeg staat voor technisch volleybal en veel strijdlust.

Na de enerverende wedstrijden tegen Le Cannet bleek opnieuw hoe bijzonder het spelen van Europacupwedstrijden is. Een volle sporthal De Stoep, extra tribunes, een speciale speelvloer en veel, heel veel sfeer maakten het weer tot een ware happening. En de Sliedrechtse dames, die inmiddels in de competitie ook beter op dreef zijn, willen opnieuw zorgen voor een mooie en onvergetelijke Europacup avond.

In deze ronde spelen zij, voor het eerste in de geschiedenis van de Europese wedstrijden, de eerste wedstrijd thuis en dat duel is vaak bepalend voor het uiteindelijke eindresultaat. In de eerste wedstrijd kan een mooie uitgangspositie worden behaald voor het verdere verloop.

Toegangskaarten voor de wedstrijd van 6 januari zijn vanaf aanstaande zaterdag , 19 december, verkrijgbaar. Voor en na de wedstrijd van de dames tegen Weert (aanvang wedstrijd 19.30 uur) kunnen de kaarten in de voorverkoop worden gekocht. Ook op zaterdag 2 januari is er nog gelegenheid om kaarten in de Stoep te bemachtigen. Op die datum speelt het eerste herenteam zijn eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. Uiteraard kunnen er ook op de wedstrijddag, 6 januari, nog kaarten aan de kassa worden gekocht.

Daarnaast zijn de kaarten vanaf zaterdag 19 december ook op de inmiddels bekende voorverkoopadressen te verkrijgen: Sporthuis Leo Reijnders aan de Rembrandtlaan in Sliedrecht, Sportshop André Vlot in Hardinxveld-Giessendam en bij de familie Boer op Werestein 138 (na 18.00 uur). De entreeprijs voor volwassenen bedraagt 10 euro, voor jeugd tot en met 16 jaar 6 euro.

advertentie
advertentie