Klanten van Univé Alblasserwaard plukken de vruchten

17 december 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Univé Alblasserwaard heeft onlangs ruim €700.000 premie teruggestort aan haar klanten. ,,De hoogste uitkering bedraagt €158,83”, vertelt Dik van Vuren, directeur van Univé Alblasserwaard. ,,Dit noemen wij het Premie Voordeel Plan van Univé; hoe meer verzekeringen de klant bij Univé heeft, hoe groter het voordeel”.

Dat klanten de vruchten van Univé plukken, is onlangs bevestigd met de verkiezing tot de meest klantvriendelijke verzekeraar van 2009. Naast de verkiezing tot de meest klantvriendelijke verzekeraar is het bedrijf dit jaar ook verkozen tot de beste agrarisch verzekeraar, beste MKB verzekeraar én beste schadeverzekeraar van Nederland.

,,We zijn erg blij met deze waardering van de klant”, aldus Dik van Vuren. ,,Als coöperatieve verzekeraar zonder winstoogmerk bieden wij onze leden kwalitatief goede producten in combinatie met een hoog serviceniveau en een scherpe premie. Vanuit onze kernwaarden ‘persoonlijk en dichtbij’ staat de relatie met de klant bij ons centraal. Dat ze dat waarderen, zien wij als een aanmoediging om het hun, waar mogelijk, nog makkelijker te maken.”

advertentie
advertentie