Een mooie bruidsjapon voor een betaalbare prijs

22 december 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT – Goed nieuws voor toekomstige bruidjes, want sinds 16 december is op het adres Kerkbuurt 109-a In Love Bruidsmode & Cadeaus gevestigd. De sfeervolle winkel biedt niet alleen plaats aan een fraaie collectie japonnen, maar ook aan alle accessoires die het plaatje én de dag helemaal compleet maken. ,,Een bruid vindt bij ons alles voor de mooiste dag in haar leven.” Aan het woord zijn de eigenaressen Claudette Smulders en Bianca van de Poel, die met hun eigen winkel een langgekoesterde wens in vervulling zagen gaan.

Door Ria Scholten

Houten vloeren en het daarop afgestemde meubilair bepalen de sfeer in het grondig verbouwde pand. In de verrassend ruime zaak nemen de bruidsjaponnen en damestrouwpakken een prominente plaats in. De paskamers zijn ruim en worden gecombineerd met een zitje, want een bruidsjapon koop je in de regel niet alleen. Wat zijn de trends op het gebied van bruidsmode? ,,De meeste japonnen zijn ivoorkleurig en uitgevoerd in satijn of tafzijde. Veel bruiden kiezen voor een strapless japon in combinatie met een bolero. In onze winkel hangen pasjaponnen in de maten 36 tot en met 46. Alle maten zijn echter leverbaar en worden indien nodig door een ervaren coupeuse naadloos afgestemd op het figuur van de bruid. Onze collectie wordt gekenmerkt door een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. De prijzen van de japonnen liggen gemiddeld rond de zeshonderd euro. Wie wil komen passen kan het beste van tevoren telefonisch een afspraak maken. Wie vóór 1 februari 2010 een japon bestelt krijgt tien procent korting.”

Onze collectie bevat ook bruidsschoenen, sluiers, handschoenen, haaraccessoires en natuurlijk sieraden zoals kettingen, armbanden en oorbellen. Hierin worden vaak parels of Swarovski strassteentjes verwerkt“, vertelt Claudette. ,,Ook bruidsmeisjes kunnen hier terecht voor een mooie feestelijke jurk en schoentjes. Verder verkopen we leuke accessoires zoals kussentjes voor de trouwringen, foto- en receptiealbums en enveloppendozen die later een andere bestemming kunnen krijgen.”

,,Veel bruidsparen willen hun gasten bij het afscheid een kleine attentie meegeven”, vult Bianca aan. ,,Een mooie cadeautjestaart, opgebouwd uit feestelijk versierde doosjes die naar eigen keuze kunnen worden gevuld met bruidssuikers of een andere zoete versnapering, is dan een prima optie. Het paar kan hier ook terecht voor een herinneringsattentie voor de getuigen of de bruidskinderen. Daarnaast hebben we cadeauartikelen voor andere gelegenheden. Het ligt in onze bedoeling dit assortiment de komende tijd flink uit te breiden.”

In Love is gelegen aan de stoep die de Kerkbuurt en de Van Goghstraat met elkaar verbindt. Op de website www.inlovebruidsmode.nl is te zien wat de winkel allemaal te bieden heeft. Het telefoonnummer is 06-57130751.

Foto: Met de opening van In Love ging voor Claudette (l.) en Bianca een wens in vervulling.

advertentie
advertentie