Zonnebloemvakantie voor jongeren met fysieke beperking

23 december 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Zonnebloem LinQ Zuid-Holland organiseert jaarlijks een vakantie voor jongeren (18 tot 45 jaar) met en zonder lichamelijk beperking. In 2010 gaat Zonnebloem-Linq de grens over naar het Duitse Winterberg. De vakantie is van 7 tot en met 12 juni

Tijdens de hele vakantie wordt gebruik gemaakt van een rolstoel-aangepaste bus. Een team van deskundige vrijwilligers (met en zonder medische achtergrond) staat klaar voor de begeleiding en organisatie van deze vakantie. Net zoals de gasten zijn de vrijwilligers 18 tot 45 jaar oud.

Gast of vrijwilliger kunnen zich nu al aanmelden voor deze reis via linqzh@gmail.com. Zonnebloem LinQ is op zoek naar vakantiegasten én vrijwilligers met en zonder medische achtergrond. Op de vakantie is plaats voor twintig vakantiegasten en twintig vrijwilligers. De kosten voor vakantiegasten bedragen € 460 per persoon (hierin zijn bijna alle kosten inbegrepen).

In 2009 ging de reis naar Mechelen in Zuid-Limburg. Tijdens deze vakantie is onder meer een bezoek gebracht aan Maastricht en een bierbrouwerij. Tijdens de discoavond is er een groot feest gebouwd en regelmatig is een terrasje gepakt.

De vakantie naar Winterberg is één van de reizen, die Zonnebloem LinQ organiseert in 2010. Ga naar www.zonnebloemlinq.nl voor het totale vakantie-aanbod.

LinQ is de jongerentak van de Nationale Vereniging de Zonnebloem. Naast vakanties organiseert LinQ ook activiteiten zoals een bezoekje aan een voetbalwedstrijd of een avondje naar de kroeg. LinQ richt zich op mensen met en zonder lichamelijke beperking in de leeftijd van 18 tot 45 jaar.

advertentie
advertentie