WLC gaat de strijd aan met de kilo's

Nieuws

SLIEDRECHT - Bij de derde editie van de Weight-Loss-Challenge, waarbij mensen in groepsverband afvallen en daarmee kansmaken op de geldpot, verloren de deelnemers n totaal 368 kilo. Een resultaat waar veel mensen in het nieuwe jaar na de kerstdiners en oliebollen met extra grote belangstelling naar kijken. Daarom kan Sliedrecht zich opmaken voor de vierde afslankrace.

,,Niet alleen de deelnemers, maar ook de persoonlijke coaches komen uit de verschillende delen van de Alblasserwaard", zegt één van de initiatiefneemsters Chantal Heinsbroek. ,,We hebben allemaal een andere bijdrage aan de bijeenkomsten dus niet alleen de afvallers hebben elkaar nodig maar de coaches ook."

Bij de Weight-Loss-Challenge komen de afvallers twaalf weken lang bijelkaar om in groepsverband op een verantwoorde manier kilo's kwijt te raken (zonder specifiek afslankprogramma). Daarbij worden ze gemotiveerd en gestimuleerd door elkaar en een persoonlijke coach. De drie deelnemers die het meeste gewicht verliezen ontvangen een geldbeloning uit de pot die door de deelnemers zelf gevuld wordt met een deel van het inschrijfgeld. Inschrijven kost 60 euro en kan nu reeds via aphaya@hotmail.com of 06-52384558 (Chantal Heinsbroek).

De start is op dinsdag 19 januari aan de Thorbeckelaan 110 in Sliedrecht van 20.00 uur tot 21.00 uur.

advertentie
advertentie