'Bidstond Voor Vervolgden'

29 december 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Al vele jaren is er in Sliedrecht maandelijks een 'Bidstond Voor Vervolgden'. De laatste jaren is de gebedsgroep erg klein geworden. ,,Tekenend voor deze maatschappij", menen Corrie en Jaap Stuij. ,,Wij willen dit initiatief weer het onder de aandacht brengen van broeders en zusters uit de kerken/gemeenten. Vervolging gaat immers door alle kerken en gemeenten heen. Als je weet wat er geleden wordt bij de vervolgde christenen, kunnen we dan niet één maal per maand bidden, strijden in geloof?"

Eénmaal per maand, op de tweede donderdagavond om 20.00 uur wordt de bidstond gehouden bij Corrie en Jaap Stuij aan de Prins Hendrikstraat 14 in Sliedrecht. ,,Natuurlijk kan niemand overal aan mee doen. Zelf doen wij dat ook niet", geven Corrie en Jaap toe. ,,Toch denk ik dat er wel meer bidders zijn die één maal per maand daar in mee willen strijden. Het zou helemaal geweldig zijn als juist ook jeugd mee gaat doen."

De indeling op de avond is als volgt: een lied zingen, een stukje Bijbel lezen en uiteraard bidden voor de vervolgde christenen aan de hand van gegevens van onder andere Open Doors.

Donderdag 14 januari vindt de eerste van 2010 plaats. Daarna volgen 11 februari, 11 maart, enzovoort. Meer info via 0184-415342.

advertentie
advertentie