Comedie en rauwe rootsmuziek in Elektra

Nieuws

SLIEDRECHT - JC Elektra wil het nieuwe jaar lachend inluiden en heeft daarom voor vrijdag 8 januari comediant Chris van der Ende uitgenodigd. Een dag later brengt Heinrich XIII & The Devilgrass Pickers rauwe rootsmuziek op z'n Duits op de planken.

Chris van der Ende is geboren in Brazillië, geadopteerd door Nederlandse pleegouders en opgegroeid in de glazen ghetto van het Westland. Naast simultaandammen tegen zichzelf, vult hij zijn dagen met TV (TV West), radio (FunX) en stand-up comedy. In 2004 won hij zowel de jury- als de publiekprijs van de Culture Comedy Award.

De zaal gaat vrijdag 8 januari open om 20.00 uur, de aanvang is om 21.00 uur.

Zaterdag 9 januari is het podium voor Bluegrass-Polkabilly met Heinrich XIII & The Devilgrass Pickers. Een 'dikke show' waarbij de hooibalen bijna letterlijk om de oren vliegen. Van vuige metal tot complexe bluegrass en roots-muziek. De muziek van het Duitse gezelschap Heinrich XIII And The DevilGrass Pickers lijkt zo uit een film van Tarantino of David Lynch te zijn weggeslopen. Zelf noemen ze hun geluid ‘Uncut Horror Billy & Pretzel Polkabilly Stomp’.

De entree voor deze avond bedraagt 5 euro, de zaal gaat open om 20.00 uur.

JC Elektra, Stationsweg 4 Sliedrecht, www.elektra-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie