PRO Sliedrecht viert 35-jarig bestaan

1 januari 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - PRO Sliedrecht viert deze maand haar 35-jarig bestaan en heeft voor deze gelegenheid een nieuwe website ontwikkeld. Ook heeft de lokale partij door Leo van Teeffelen een boek laten schrijven over de afgelopen 35 jaar, dat op zaterdag 23 januari wordt overhandigd aan burgemeester Martin Boevée

De website (www.prosliedrecht.nl) bevat alle informatie over onze fractie en alle actuele onderwerpen. Daarnaast heeft is er gelegenheid tot vragen stellen of mee discusseren op het platform. Naast deze informatie kunnen bezoekers stemmen op actuele polls en zich inschrijven voor twee wekelijkse nieuwsbrieven met daarin de meest actuele activiteiten. In het hoofdstuk opinie staat een overzicht van de dor PRO Sliedrecht geschreven voorstellen, reacties, beschouwingen et cetera.

Om het 35 jarig bestaan extra glans te geven publiceert de partij op 23 januari het boek "PRO Sliedrecht 35 jaar Dwars voor Sliedrecht". Leo van Teeffelen, de schrijver van het boek, heeft aan de hand van gesprekken met onder meer Paul Koot, Johan Blokland, Peter Kraaijeveld en vele anderen een verhaal geschreven over de 35 jarige geschiedenis van de vereniging. In een doorlopend verhaal krijgt de lezer een beeld van 35 jaar politiek gezien door de ogen van de enige lokale partij van Sliedrecht.

advertentie
advertentie