Body Dynamic Yoga bij Fitness & Beauty Palace

5 januari 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Fitness & Beauty Palace heeft een nieuwe les in haar pakket: Body Dynamic Yoga. Een actieve vorm van yoga, ontwikkeld om de ademhaling te gebruiken als aanzet voor beweging. Hierdoor zal de longfunctie verbeteren en worden meer spiervezels aangesproken. Met deze yoga-vorm wordt door geconcentreerde activiteit meer controle en balans gevonden en zo wordt de beoefenaar bewuster van zijn of hara lichaam. Body Dynamic Yoga wordt gegeven vanaf donderdag 14 januari van 21.00 tot 22.00 uur.

De les is geschikt voor mensen met uiteenlopende klachten, zoals rugklachten, nekklachten/hoofdpijn, bekkenklachten, stabiliteits problemen in de wervelkolom, knieën en enkels, longproblemen, onrustig gevoel/slaapproblemen, coordinatie problemen, osteoporose, artrose en stijfheid in gewrichten. Bijkomend voordeel is, dat het een goede bijdrage levert aan de spieropbouw en het spieruithoudingsvermogen. Deze voordelen zullen de beoefenaars merken in het dagelijks leven. Ook zal de tailleomvang verminderen. De oefeningen die worden gegeven kunnen ook thuis worden herhaald om deze effecten te bevorderen.

De les zal bestaan uit een warming-up, kern gedeelte en een cooling-down. In de warming-up wordt de wervelkolom voorbereid op aktie door alle basis bewegingen met toenemende intensiteit door te nemen. Tijdens de kern wordt hier dieper op ingegaan en worden specifiekere bewegingen toegevoegd, combinaties gemaakt in de vorm van een serie van bewegingen vloeiend achter elkaar uitgevoerd. De coolingdown bestaat uit ademhalings training.

De les is geschikt voor alle nivo’s en leeftijden, voor mannen en vrouwen. Meer informatie via: 0184-410206 of www.fitnessenbeautypalace.nl.

advertentie
advertentie