Rabobank schenkt De Haveling beamer en keyboard

9 januari 2010 om 00:00 Nieuws

WIJNGAARDEN - Teo Hoogendijk ontving 5 januari een beamer en een keyboard uit handen van Debby Vink, voorzitter van de Jongerenraad van Rabobank Sliedrecht-Graafstroom. De beamer en het keyboard, gefinancierd uit het Coöperatief Dividendfonds, worden gebruikt voor activiteiten in het verenigingsgebouw ‘De Haveling’, in Wijngaarden.

Het verenigingsgebouw is multifunctioneel. Dat wil zeggen dat er door verschillende verenigingen een keur aan activiteiten worden georganiseerd voor de (oud-)inwoners van Graafstroom. Zo zijn er spelmiddagen, waar men kan sjoelen, biljarten, dammen, klaverjassen, schaken en pokeren. Daarnaast oefenen een aantal koren in het gebouw en kunnen er verjaardagen worden gevierd.

Rabobank Sliedrecht-Graafstroom ondersteunt verenigingen uit de gemeenten Graafstroom, Hardinxveld-Giessendam en/of Sliedrecht bij projecten, die de algemene economische bedrijvigheid en leefbaarheid op duurzame bevorderen. Gedacht moet worden aan projecten die kennis en educatie bevorden, vrijwilligerswerk ondersteunen, ontplooiing en integratie bevorderen van achterstandsgroepen en/of bijdragen aan het versterken van de band tussen de leden van de bank en de bank zelf.

Op de foto: rechts Debby Vink, links Teo Hoogendijk.

advertentie
advertentie