Weer voetbalplaatjes bij Albert Heijn

20 januari 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De gekte kan weer losbarsten. Vanaf maandag 25 januari kunnen klanten weer voetbalplaatjes sparen bij Albert Heijn. Klanten krijgen bij elke tien euro aan boodschappen een zakje met vijf voetbalplaatjes en kunnen zo alle sterren van de Eredivisie sparen. Er is een gloednieuw verzamelalbum dat dit keer een kijkje geeft in de kleedkamers van de Eredivisieclubs. Nieuw is het online verzamelalbum op ah.nl/voetbalplaatjes en de mogelijkheid via een speciale Hyves-tool plaatjes te ruilen met vrienden.

Verzamelaars maken dit jaar voor het eerst kennis met een compleet nieuwe online voetbalplaatjeswereld. Vanaf maandag kunnen zij op www.ah.nl/voetbalplaatjes een online verzamelalbum aanmaken en alle verhalen ontdekken over de spelers, hun kleedkamergeheimen en wedstrijdrituelen. Door de code achterop het fysieke voetbalplaatje in het online album in te vullen verschijnt, naast het plaatje, het persoonlijke verhaal in tekst, foto of film. Door het online verzamelalbum te koppelen aan Hyves kunnen de verzamelaars bovendien in één oogopslag zien met welke vrienden ze voetbalplaatjes kunnen ruilen.

,,De voetbalplaatjesruilmiddag werd vorig jaar zo goed bezocht dat we dit jaar twee ruilmiddagen organiseren”, Hans de Ligt. ,,De eerste ruilmiddag vindt plaats op woensdag 17 februari. De tweede ruilmiddag is op 3 maart. De voetbalplaatjes zijn verkrijgbaar tot en met zaterdag 6 maart.

advertentie
advertentie