Jeroen van Merwijk in De Lockhorst

25 januari 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - 'Dat moet meneer Van Merwijk nodig zeggen' is de titel van de voorstelling van Jeroen van Merwijk die zaterdag 6 februari in theater de Lockhorst te zien is. Naast zijn humor en ironie roemen de kenners Van Merwijk om de helderheid en schijnbare eenvoud waarmee hij de problemen schetst van een samenleving in verval. Ook in zijn nieuwe programma gaat hij vol vuur en met open vizier de strijd met de tijdgeest aan. Want als iemand iets nodig moet zeggen, dan is het toch zeker Jeroen van Merwijk?

In alle bescheidenheid kan Jeroen van Merwijk (1955) zich de - misschien wel - allerbeste en meest veelzijdige caberetier uit de vaderlandse geschiedenis noemen. Van Merwijk zelf doet dat echter allerminst. Hij laat lofuitingen graag aan anderen over. En lof wordt hem nu al jarenlang van alle kanten toegezwaaid. Een zeker gevoel voor ironie is wel een aanbeveling voor zijn publiek.

Theater de Lockhorst, Sportlaan 1, Sliedrecht. Kaarten € 15,75, inclusief drankje in de pauze, zijn verkrijgbaar aan de kassa of telefonisch ( 0184-499305) op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur en bij de bekende verkoopadressen. www.theaterdelockhorst.nl.

advertentie
advertentie