Lijsttrekkersdebatten op MerweTV

28 januari 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Voor de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart gaat MerweTV drie lijsttrekkersdebatten in haar studiocomplex opnemen. De streekomroep noemt het 'een nieuw historisch hoogtepunt' dat de debatten voor drie gemeenten in een periode van drie weken gerealiseerd gaan worden. In 2006 lukte dit met Hardinxveld en Sliedrecht en dit verkiezingsjaar is ook gemeente Graafstroom van de partij.

De laatste maanden is door een twintigtal vrijwilligers hard gewerkt aan de voorbereidingen in het studiocomplex voor de opzet van de TV opnamen van de lijsttrekkersdebatten.

Op dinsdagavond 2 februari debatteren de lijsttrekkers van de gemeente Graafstroom een uur met elkaar voor de tv camera’s van MerweTV. Daarna volgen de Sliedrechtse lijsttrekkers op 9 februari en Hardinxveld-Giessendam op 16 februari.

De 3 debatten zullen op MerweTV en Merweradio herhaaldelijk worden uitgezonden in de periode van 17 februari tot 3 maart. Nadere mededelingen over de programmering volgen op MerweTV en op de website www.merweradio.nl.

De TV opnamen van debatten zullen ook ter beschikking komen via www.youtube.nl/merwetv en zijn daarmee in principe voor iedere streekgenoot met een internetverbinding wereldwijd te bekijken en of beluisteren.

advertentie
advertentie