Succesvolle praktijkexamens bij Crescendo

7 februari 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Bij Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht werden zaterdag praktijkexamens afgenomen. Na een periode van hard studeren en een spannend examen werden alle kandidaten ’s avonds beloond met een diploma met mooie cijfers, uitgereikt door wethouder Lavooi.

Tijdens het landelijk erkende praktijkexamen werden de muzikanten beoordeeld door een officiële jury. Het bijbehorende theorie-examen was al op een eerder tijdstip behaald. De volgende leerlingen behaalden hun A-examen: Nicolas Verloop op piano met een gemiddelde 7,4 en Leanne de Boer op altsaxofoon met een 8,2. Mathilde van Meeuwen behaalde haar B-examen op hobo met een gemiddelde 7,3 evenals Dirkjan Kauw op gitaar met een 7,8.

Eerder al hadden de jongere leerlingen van de cursus Algemene Muzikale Vorming een praktijkexamen afgelegd op hun blokfluit. Ook deze twaalf muzikantjes mochten een certificaat met mooie cijfers in ontvangst nemen en kunnen nu een instrument kiezen om mee verder te gaan. Het betreft de volgende leerlingen: Anne-Dien de Bakker, Emma van der Poel, Jurgen Kok, Maaike van Tuijl, Mirte Baars, Noor Visser, Sarah Blokland, Sofie Blijleven, Suzanne Kleijn, Tâm Koppelaar, Vera Stegehuis en Walter Kok. Shirley van de Berg was helaas ziek tijdens het examen en zal dit komende week nog afleggen. Ook zij zal zeker slagen. Om aan alle ouders en belangstellenden te laten horen wat de geslaagde AMV-ers hebben geleerd tijden de twee jaar durende cursus, verzorgden zij tijdens de diplomauitreiking nog een echt concert.

Voor meer informatie over de muzieklessen en cursussen van Crescendo Sliedrecht: www.crescendosliedrecht.nl of tel: 0184-420201.

advertentie
advertentie