Ouderwets heerlijk avondje in de Stoep

14 februari 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Vreugdevolle taferelen bij Sliedrecht Sport na afloop van de verrassende 3-2 zege op het favoriet geachte Pollux uit Oldenzaal. Na een 0-2 achterstand gaf niemand meer iets voor de kansen van het keurkorps van coach Meino Rozendal, maar op bewonderenswaardige wijze knokte het team zich terug in de wedstrijd. Het raakte in een bijzondere flow, die door de gasten uit Twente niet meer kon worden gestopt: 20-25,20-25,25-19,25-17,15-12.

,,Je kan zoveel systemen en tactische dingen verzinnen, en er zoveel analyses op los laten, eigenlijk is er maar één ding dat telt in zo’n wedstrijd en dat is het gevoel. Toen dat er eenmaal was, begon het bij ons te draaien. En dan zie je dat wij tot leuke dingen in staat zijn“, aldus Rozendal, die alle speelsters uit zijn selectie speeltijd gunde. Na twee wedstrijden staat Sliedrecht Sport tweede in de stand, drie punten achter het ongenaakbare TVC Amstelveen, dat in amper een uur tijd klaar was in en tegen Weert : 0-3.

Zaterdag staat voor Sliedrecht Sport de uitwedstrijd tegen Weert op het programma. In sporthal Aan De Bron wordt de eerste service omstreeks 20.00 uur verwacht.

advertentie
advertentie