Dertigste kampioenschap van de Alblasserwaard

27 februari 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Dit jaar vindt voor de dertigste keer het schaaktoernooi om het kampioenschap van De Alblasserwaard plaats. Schaakvereniging Sliedrecht neemt voor de drieëntwintigste keer de organisatie voor haar rekening. De strijd barst los op zaterdag 20 maart om 9.45 uur. Het seniorentoernooi heeft opnieuw plaats in de bovenzaal van bar De Huifkar aan de Kerkbuurt 138 in Sliedrecht. De jeugd speelt in het Denksportcentrum aan de Jan Steenstraat 2, op een steenworp afstand van de Huifkar.

Het toernooi bestaat uit een senioren- en een junioren (t/m 16 jaar)-toernooi. De senioren werken in groepen van acht spelers een halve competitie af, waarbij de bedenktijd twintig minuten per persoon per partij zal bedragen. De senioren zullen naar sterkte worden ingedeeld, waarbij voor huisschakers een aparte groep zal worden gevormd.

De Alblasserwaardse jeugd (t/m 16 jaar) speelt minimaal zeven ronden, waarbij de bedenktijd afhankelijk is van het aantal deelnemers. De jeugd zal worden ingedeeld in minstens twee groepen.

Het inschrijfgeld bedraagt voor spelers van het seniorentoernooi € 7,00 en voor jeugdspelers € 5,00.

Belangstellenden, clubschakers en huisschakers kunnen zich telefonisch aanmelden bij Jerry van Rekom, tel. 0184 - 411212, of bij Mark van Hulst, tel. 078-6300400, of per e-mail op adres alblasserwaard@schakendsliedrecht.nl en wel tot uiterlijk 18 maart, daarbij de speelsterkte vermeldend. Voor eventuele vragen kan men ook bij bovengenoemde personen terecht of op de site www.schakendsliedrecht.nl.

advertentie
advertentie