Muziekavond voor alternatieve jeugd

17 maart 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - JC Elektra heeft voor zaterdag 27 maart twee bands gestrikt waarvoor de alternatieve jeugd massaal de verduisterde kamers zal verlaten en het daglicht zal opzoeken. Menesis en When All Light Dies spelen exact het 'screamo-genre' voor deze doelgroep.

Menesis is een Papendrechtse band, begonnen als een vier-koppige coverband maar inmiddels spelen de heren eigen werk met een nieuwe frontman: JW, een zanger met de uitstraling die het plaatje compleet maakte. Sinds er een demo is opgenomen gaat het hard met deze Papendrechtse heren. Met een platencontract op zak zijn ze hard bezig met de afronding van het opkomende debuutalbum “Unknown Perceptions”.

When All Light Dies is een keiharde screamo formatie uit Etten-Leur. De heren van deze band hebben in één jaar tijd een keiharde reputatie op weten te bouwen met meer dan zeventig shows en een Ep. Ze hebben voorprogramma’s gedraaid in uitverkochte zalen met meer dan 1500 schreeuwende fans. Nu staan ze met een nieuwe show en nieuwe muziek klaar om een nieuwe stap richting de absolute top te zetten.

De entree voor deze avond is 3 euro. De zaal gaat open om 20.00 uur.

JC Elektra, Stationsweg 4 Sliedrecht, www.elektra-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie