Altena leert Sliedrecht lesje

22 maart 2010 om 00:00 Nieuws

NIEUWENDIJK - Ondanks alle waarschuwingen om tegen Altena bij de les te zijn (na de 8-2 thuisoverwinning tegen Altena) liep Sliedrecht tegen een 3-1 nederlaag op. Te slap beginnen, geen agressiviteit tonen en veel persoonlijke fouten waren de sleutelwoorden deze middag. Reeds na 25 seconden lag de bal al achter keeper Martijn Lugthart, die na zijn blessure weer als eerste doelman mocht optreden. Vlak voor rust wist Kevin de Leur de 1-1 te scoren. Ook na de rust was Sliedrecht niet in staat om te laten zien dat de ploeg gaat voor die broodnodige derde plaats op de ranglijst. Daartegenover stond dat de Nieuwendijkers wel agressie toonden en door twee doelpunten verdiend aan het langste eind trokken en de eindstand op 3-1 bepaalden.

Zaterdag wacht de moelijke uitwedstrijd tegen kampioenskandidaat Stedoco, die overigens net van de eerste plaats af is door een nederlaag tegen SVW.