Avondje lachen en avondje rocken

31 maart 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Elektra verrrijkt het Sliedrechtse uitgaansleven dit weekend een avondje lachen op vrijdag 9 april en pittige rock van Nederlandse bodem op zaterdag 10 april.

Vrijdagavond is er theater in Elektra met Jennifer v/d Schaaf en Matthijs Wind. Jennifer v/d Schaaf wordt wel de koningin van de lach genoemd. Goed geplaatste grappen worden neergezet met veel overtuigingskracht. Ze heeft een waslijst aan optredens staan en een berg met podiumervaring waar menig grappenmaker jaloers op is. Matthijs Windloopt a l ’n tijdje bij BNN achter de schermen rond. Als tekstschrijver voor het BNN-programma Doe Maar Normaal bijvoorbeeld en als verslaggever bij De Nieuwste Show. Verder had hij tv-rollen in Verborgen Gebreken en Draadstaal. De entree voor deze avond bedraagt 4 euro, de zaal gaat open om 20.00 uur

Zaterdagavond staan twee rockbands van Nederlandse bodem op het programma. Shaking Godspeed is een Achterhoekse band, opgericht door de ex-gitarist van wijlen The Bloody Honkies, Wout Kempkens. Meer info op www.myspace.com/shakinggodspeed. Sugarsweet is een Noord-Brabantse band dat groove rock in zijn puurste vorm brengt. Groovende drums en baspartijen afgewisseld met aanstekelijke zangstukken en gitaarsolo’s. Zie ook www.myspace.com/sugarsweetnl. Entree voor deze avond bedraagt 5 euro. De zaal gaat open om 20.00 uur.

JC Elektra, Stationsweg 4 Sliedrecht, www.elektra-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie