Nieuwe 'weight loss challenge' in Sliedrecht

Nieuws

SLIEDRECHT - In Activiteitencentrum de Havik in Sliedrecht start op dinsdag 13 april van weer een Weight Loss Challenge. ,,De WLC is een uitdaging om op een leuke, verantwoorde en gezonde manier gewicht te verliezen", vertelt initiatiefneemster Annemarie Boer. In een groep van 10 tot 12 personen gaan de deelnemers een sportieve strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk kilo's en centimeters kwijt te raken. De drie meest succesvolle afslankers worden beloond met een geldprijs.

Tijdens het twaalf weken durende programma leren de deelnemers alles over lichaamsbeweging en gezonde voedingskeuzes. Alles in 90 minuten per week. Een persoonlijke coach begeleidt de deelnemers met gratis lichaamsanalyse en voedingsadviezen. Er kan zelf voor een afslankmethode gekozen worden. ,,Wij gaan u bovendien leren om na de cursus zelfstandig op gewicht te kunnen blijven en daarvoor geven wij u de inzichten en de kennis die daarvoor nodig is", aldus Annemarie Boer.

De berekening van de resultaten gebeurt op basis van het percentage gewichts-verlies en de afgenomen omvang. De winnaar krijgt 50 procent van het prijzengeld, de nummer 2 krijgt 30 procent en de nummer 3 krijgt 20 procent. De centimeterprijs gaat naar degene die het meeste in centimeters is afgenomen en die geen top-3 winnaar is.

De kosten voor deelname bedragen 60 euro voor 12 weken. Hiervan gaat 35 euro in de prijzenpot. De eerste bijeenkomst op dinsdag 13 april in De Havik (Thorbeckelaan 110) duurt van 20.00 tot 21.00 uur. Meer info via Beau-Life: 06-12906695 of info@beau-life.nl.

advertentie
advertentie