Geen treinen tussen Sliedrecht en Dordrecht

Nieuws

SLIEDRECHT - In verband met onderhoudswerkzaamheden is er zaterdagnacht 10 april tussen 01.15 uur en 06.45 uur geen treinverkeer mogelijk tussen Sliedrecht en Dordrecht en vice versa. Er worden bussen ingezet.

De twee laatste treinen uit Geldermalsen van 00.39 uur en 01.09 rijden tot Sliedrecht. Op zondagochtend vertrekken de eerste twee treinen van station Sliedrecht in plaats van Dordrecht. In verband met de aansluitmogelijkheden wordt er alleen voor de eerste trein een bus ingezet van Dordrecht naar Sliedrecht.

Reizigers kunnen de vertrektijden vooraf raadplegen via internet (www.arriva.nl), via OV-reisinformatie (0900-9292) en bij de Arriva Stores in Dordrecht en Gorinchem. Voor het vervoer met de vervangende bus heeft de reiziger een geldige treinkaart nodig. De busreis Dordrecht-Sliedrecht en retour duurt, afhankelijk van de bestemming, circa een kwartier langer dan de reguliere treinreis. De bestaande treinaansluitingen in Dordrecht kunnen niet worden gehandhaafd. De bussen vertrekken vanaf de stations in Sliedrecht, Dordrecht en Dordrecht Stadspolders (alleen op verzoek voor uitstappers).

advertentie