Nieuwe locatie Van der Kloet feestelijk geopend

Nieuws

SLIEDRECHT - 'Trots moet je delen', was de slogan voor de vele relaties van Van der Kloet Foto & Videoproducties die bij de feestelijke opening aanwezig waren. Het familiebedrijf, dat reeds 73 jaar in Sliedrecht gevestigd is en wat maar liefst 45 jaar op het Burg. Winklerplein zijn winkel had, is nu gevestigd aan de Lelystraat 93 O en 93 P. Tevens hebben zij een hypermoderne studio op aan de Lelystraat 93 E. René van der Kloet gaf aan dat het een emotionele keuze was om het plein te verlaten, maar een must om verder te gaan. ,,Het was onvermijdelijk."

Van de fysieke winkel werd vorig jaar afscheid genomen, maar de oude relaties blijven ook nog naar het nieuwe adres komen om hun digitale prints af te laten drukken en nieuwe apparatuur aan te schaffen. ,,Daar zijn we ook trots op", aldus René van der Kloet. ,,Hieruit blijkt dat we altijd de kwaliteit en service hebben verleend die de klant wil zien."

Het bedrijf is inmiddels actief geweest in meer dan 70 landen. ,,Trots zijn we op de opdrachten die wij van vele bedrijven mogen ontvangen, van een klein object in de studio tot een groot landwinning project in het Midden-Oosten. We worden werkelijk over de gehele wereld gestuurd om de projecten vast te leggen voor onze relaties. Trots ook op de enorme lange periodes die wij onderhouden met onze relaties. Relaties die al meer dan 60 en 70 jaar lopen."

Een reden om één van de langst lopende relaties, de heer Kommer Damen (Chairman Damen Shipyards Group), te vragen om de nieuwe locatie te openen. Deze gaf hier graag gehoor aan en memoreerde dat Van der Kloet in de 65 jaar dat ze samenwerken nog nooit 'nee' had gezegd voor een opdracht. ,,En dat werkelijk onder de meest erbarmelijke omstandigheden. Dit uiteraard al bij René zijn vader, Henk van der Kloet. Slecht weer, mist, Koninklijke bezoeken, Van der Kloet weet er altijd iets moois van te maken. Ook onze klanten, leveranciers en concurrenten weten van der Kloet altijd te vinden. Op het laatste moment en 24 uur per dag, 7 dagen in de week staan ze klaar. Bovendien zijn ze op tijd ingesprongen op de modernste technieken en de video tak", roemde Damen.

Bijna honderd jaar jong is het bedrijf. Grootvader kwam in 1937 naar Sliedrecht. Daarvóór werd eerst 25 jaar geopereerd vanuit regio Rotterdam en Dordrecht. Zijn vader nam het in de jaren 50 over van zijn vader, die de fotografie voor de bedrijven reeds zijn grondslag gaf. In 1988 werd de videodivisie opgezet en dat zijn nu de peilers van het bedrijf.

Bijschrift foto: Kommer Damen, Chairman Damen Shipyards Group, opent nieuwe locatie Van der Kloet Foto & Videoproducties.

advertentie