Prima brood en heerlijke ijsjes

Nieuws

SLIEDRECHT - De neven T. en Y. Emanet hebben de krachten gebundeld en openden maandag 19 april hun bakkerij annex ijssalon en lunchroom die de naam Gino heeft gekregen. In de winkel vindt de klant naast een uitgebreid assortiment brood, broodjes en banket ook vele soorten ijs. Daarnaast is er gelegenheid om een kop Italiaanse koffie of cappuccino te drinken al dan in combinatie met een zoete versnapering of een smakelijk belegd broodje.

De grote ijshoorn voor de deur wijst het winkelende publiek erop dat bij Gino heerlijk ijs te koop is. In de winkel is de ijsvitrine dan ook een echte blikvanger. ,,We verkopen de smaken bosvruchten, mango, citroen, aardbeien en banaan, maar ook vanille, chocolade, karamel, hazelnoot, straciatella en pistache”, sommen de heren op. ,,Ook het aardbeiensorbetijs is erg lekker, evenals het eigentijdse snickersijs. Voor de kinderen is het blauwe smurfenijs een echte aanrader. De klant heeft de keuze tussen een handijsje of een mooi opgemaakte coupe of een sorbet.”

,,We hebben al de nodige ervaring opgedaan in het bakkersvak en in de detailhandel en zijn van plan om van onze zaak iets moois te maken”, vertelt het tweetal, dat bij hun activiteiten wordt ondersteund door medewerkster Marian. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur.

advertentie